Ексклузивно: Samsung Galaxy S20 ще получи чип от камерата преди миналогодишния флагман на LG

  • Ексклузивно: Samsung Galaxy S20 ще получи чип от камерата преди миналогодишния флагман на LG
Ексклузивно: Samsung Galaxy S20 ще получи чип от камерата преди миналогодишния флагман на LGЕксклузивно: Samsung Galaxy S20 ще получи чип от камерата преди миналогодишния флагман на LG

Ексклузивно: Samsung Galaxy S20 ще получи чип от камерата преди миналогодишния флагман на LG
Samsung съвсем скоро ще представи флагманското семейство Galaxy S20 с богата гама от функционалности.  За една от тях ни разказа  Макс Вайнбах (Max Weinbach), а името й е Quick Take. Същността й е, че потребителят може да прави снимки от няколко камери наведнъж и след това да избира желания кадър в галерията. Подобна опция можеше да се види по-рано в LG V40 ThinQ от 2018 г. (тя се нарича Triple Shot там), а за iPhone днес тя се предлага чрез третото лице DoubleTake от приложението FiLMiC Pro.

Погледнете нашите най-добри аксесоари за Samsung Galaxy S20 тукЗа Samsung обаче това ще бъде дебют. Дали функцията ще бъде достъпна за притежателите  на други марки смартфони с актуализацията, все още не е известно. Напомняме ви, че сегашната линия на флагмани с тройка (Quad в Galaxy Note 10) вече получи Android 10, без Quick Take в арсенала си. Galaxy S20 ще бъде обявен на 11 февруари.
преглеждана: 187 09 Фев 2020
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД