Samsung Galaxy S10 бе забелязан току що в „дивата природа”

Samsung Galaxy S10 бе забелязан току що в „дивата природа”Samsung Galaxy S10 бе забелязан току що в „дивата природа”

Samsung Galaxy S10 бе забелязан току що в „дивата природа”

След постоянния поток от изтичане на информация за Galaxy S10, който започна още през ноември, днес Evan Blass публикува снимка, която се предполага, че е на Galaxy S10. Съвпадащ перфектно с предишните доклади, смартфонът от снимката има Infinity-O дисплей на Samsung, както бе обявено през ноември. Панелът придобива това специално име от кръглия отвор на дисплея, който се намира в горния десен ъгъл и където се помещава селфи камерата.

Поглеждайки към рамките на телефона, Samsung са направили някои значителни подобрения спрямо серията Galaxy S9. Горната рамка изглежда приблизително наполовина по-малка, докато страничните рамки изглеждат малко по-тънки. В долната част също се наблюдава намаление на дебелината на рамката, но за съжаление е малко по-дебела от тази в горната част.

Ако към момента си собственик на Самсунг смартфон и търсиш калъф за Galaxy S9, то може да откриеш в онлайн каталога на Маровски, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)

В страни от дисплея, изображението потвърждава наличието на бутон за контрол на звука и специален Bixby бутон, който вероятно ще бъде свързан със захранващ ключ на противоположната страна на рамката. За съжаление, няма изображения на задната част на смартфона, но според последните данни ще бъде включена тройна камера в хоризонтално разположение. Evan Blass не предоставя никакви спецификации в комбинация със снимката на следващия флагман на Samsung, но все пак потвърди, че устройството ще поддържа обратно безжично зареждане. Тази функция за първи път бе видяна на Huawei Mate 20 Pro миналия октомври и означава, че собствениците ще могат да зареждат други устройства с телефона.

Galaxy S10 ще се появи официално в края на февруари 2019, заедно с Galaxy S10 Plus и Galaxy S10 Lite. Продажбите на тези три смартфона трябва да започнат в началото на март.




преглеждана: 1012 14 Яну 2019
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД