Samsung Galaxy S20 ще получи специална версия за няколко страни

  • Samsung Galaxy S20 ще получи специална версия за няколко страни
Samsung Galaxy S20 ще получи специална версия за няколко страниSamsung Galaxy S20 ще получи специална версия за няколко страни

Samsung Galaxy S20 ще получи специална версия за няколко страни



Samsung Galaxy S20 е почти готов за официалния си дебют. Водещото трио, допълнено от иновативния Galaxy Z Flip, ще бъде представено на 11 февруари, след което веднага ще бъде достъпно за предварителна поръчка. Въпреки огромния брой течове, които разкриха почти всички подробности за Galaxy S20, някои изненади все още очакват феновете на Samsung. Според @rquandt, 4G версията на Galaxy S20, която ще се предлага в някои региони като алтернатива на Galaxy S20 5G, в някои страни ще получи специална версия с 8 GB RAM вместо 12. Това е пряко свързано с желанието за намаляване на крайната цена за клиентите, но кои конкретни региони са въпросните, не е ясно. В същото време 128 GB ROM и други технически параметри на модела ще останат същите.


Разгледайте нашите аксесоари за Samsung Galaxy s20 Plus

Припомняме ви, че Galaxy S20 е основният модел на серията, пряк наследник на Galaxy S10e. Той ще предлага тройна основна камера с усъвършенстван 12-мегапикселов сензор в основата, чипсет Exynos 990, динамичен AMOLED дисплей с отвор в предна част, скенер за пръстови отпечатъци в екрана, 25-W бързо зареждане и Android 10 с One UI 2.0. Очакваме го на 11ти февруари!




преглеждана: 764 09 Фев 2020
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД