Samsung Galaxy S20: сравняване на размерите с текущите най-добри модели (видео)

  • Samsung Galaxy S20: сравняване на размерите с текущите най-добри модели (видео)
Samsung Galaxy S20: сравняване на размерите с текущите най-добри модели (видео)Samsung Galaxy S20: сравняване на размерите с текущите най-добри модели (видео)

Samsung Galaxy S20: сравняване на размерите с текущите най-добри модели (видео)

 
 
 
Samsung веднага ще представи трите модела от серията Galaxy S20: Galaxy S20 с 6.2 '' екран, Galaxy S20 + с 6.7 'дисплей и Galaxy S20 Ultra с 6.9" панел. Въпреки тясната рамка, размерите на устройството все още ще бъдат много различни от предшествениците му. Това започна да демонстрира Макс Вайнбах (Max Weinbach). Той заключи въз основа на „дискове“, получени от производителя на корици. Според него те са възможно най-близки до оригинала по отношение на размерите, разположението на ключовите елементи и други неща, въпреки че все още има нюанси в детайлите (например поставянето на пет сензора в Galaxy S20 Ultra).
 
 
 

От видеото ясно се вижда, че най-малкият Galaxy S20 е малко по-голям от миналогодишния Galaxy S10 с 6.1-инчов дисплей, а максималната скорост в лицето на Galaxy S20 Ultra надминава всички по размер, дори Galaxy Note 10+, да не говорим за OnePlus 7 Pro. Очевидно решението за отново увеличаване на площта на екрана е свързано с необходимостта от увеличаване на капацитета на батерията поради 120-Hz AMOLED дисплей, който ще се превърне в тенденция на 2020 година. Малко вероятно е тази година да видим компактни смартфони с висока честота на опресняване на дисплея. Официалното представяне за трите Galaxy S20 ще се проведе на 11 февруари.
 преглеждана: 198 20 Яну 2020
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД