Дизайнерски калъфи за Apple iPhone X/Xs

9.00лв119.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

Дизайнерските калъфи за Apple iPhone X/Xs са изключително модерни и прецизно изработени с внимание и към най-малкия детайл. Притежават изчистен, елегантен и тънък дизайн, който подчертава ненадминатата визия на телефона. Някой модели са изработени от твърд полимер за задната част и цветна силиконова рамка, която придава една нова визия на смартфона.

При всеки дизайнерски калъф за iPhone X/Xs функционалнноста е запазена, а отвора за задната камера и порта за зареждане са напълно достъпни. За някой от дизайнерските калъфи е характерен флип дизайн, т.е. има налично капаче за екрана, което защитава от надраскване. но ако искаш пълна функционалнност ще ти препоръчаме оригинален Lightning кабел за iPhone X/Xs.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД